Flygbiljetter till Malaga

Malaga – en pittoresk kuststad med sol, hav och kultur

Malaga är en vacker kuststad på Costa del Sol i Spanien. Staden har en rik historia och kultur och är känd för sin vackra arkitektur, rik matkultur och fantastiska stränder. Med sitt soliga klimat och avslappnade atmosfär är Malaga en perfekt destination för en avkopplande semester.

Malagas sevärdheter

Malaga har många sevärdheter att erbjuda för besökare, inklusive Alcazaba, en imponerande morisk fästning från 1000-talet som ligger i stadens gamla del. Besökare kan också besöka Picassomuseet, som innehåller en stor samling av Pablo Picassos konstverk. Staden har också många vackra kyrkor och katedraler att utforska, inklusive Malagas katedral, som är känd för sin imponerande arkitektur.

Flygtider till Malaga

Flygtid Stockholm – Malaga: Ca 4 timmar och 25 minuter.
Flygtid Göteborg – Malaga: Ca 3 timmar och 50 minuter.

Mat och dryck i Malaga

Malaga är också känt för sin fantastiska mat och dryck. Staden är känt för sin rika matkultur och erbjuder allt från traditionella tapasrätter till färska skaldjur och goda viner. Besökare kan också prova stadens berömda söta vin, som är en söt dessertvin som tillverkas i regionen.

Upptäck omgivningarna runt Malaga Malaga ligger vid Medelhavet och har några av Spaniens vackraste stränder och kustnära områden runt omkring staden. Besökare kan åka på dagsturer till omgivande städer som Marbella och Fuengirola eller utforska de vackra bergen runt omkring staden. Staden är också känt för sin livliga nattliv, så det finns alltid något att göra för dem som söker efter en fest.